Vanity Fair – Oscar Party 2015

The annual “Biggest Party on the Biggest Night in Hollywood” finds a new home in Beverly Hills.

BWArchitects continues their leading role in authoring an environment for the Oscar night viewing dinner and afterparty with Vanity Fair Magazine.  A series of temporary structures are situated for the one night event between the Wallis Annenberg Center and historic Beverly Hills City Hall.

Guests arrive via the restored 1930’s Post Office and transition seamlessly into a theatrical arena of lights, sound and texture.  Rapidly built using modular systems and components, the glitz and glamor outshines the practical sustainability built underneath.

Learn more about BWArchitects’ history with the event at Vanity Fair’s article How to Build the Year’s Best Party From the Ground Up.